Botrányt okozott az anya, aki nem engedte bölcsibe a gyerekét, mert túl kövérnek találta a gondozónőt

Az még rendben van, hogy anyaként szeretnénk egészséges életmódban felnevelni a gyerekünket. Azzal viszont már vannak gondok, ha az égvilágon minden túlsúlyos embertől távol tartanánk őket…

Hilary Freeman 2 éves lányával ment bölcsit keresni, és az egyik helyre azért nem adta be a gyereket, mert a gondozónőt – akivel egyébként a lánya nagyon jól kijött – túl kövérnek találta. Hilary hosszú véleménycikkben fejtette ki, mit gondol erről: a gondozónő szerinte piros arccal, nehezen szedve a levegőt mozgott, ezért nem bízott abban, hogy baj esetén  elég gyorsan és hatékonyan be tudna avatkozni, másrészt nem akarta, hogy a lánya normálisnak tekintse a kövér embereket. Nehogy hozzászokjon, hogy ilyen is van, mert a végén még példát venne róluk.

Az anya rengeteg negatív hozzászólást, sőt, fenyegetést is kapott, mióta megosztotta a világgal elképzelését. Hilary szerint ez azzal magyarázható, hogy túlzottan elfogadóak lettünk a túlsúlyos emberekkel kapcsolatban. Egyesek nem átallják ünnepelni saját testüket, ahelyett, hogy az egészségükre gondolnának. Hilary egyébként pajzsmirigygondokkal küzd, ami hízásra hajlamosítaná, de keményen diétázik és sportol azért, hogy ne hízzon el, talán ezért mer ilyen könnyen ítélkezni mások felett.

Forrás: Velvet