Íme a lány, aki megmutatja, hogy a milyen jól tud állni plusz 10 kiló

Kelsey Wells a Bikini Body Guide edzésprogram segítségével igyekezett visszanyerni szülés előtti alakját. Kisbabája megszületése után 65 kilós volt, és tíz kilót szeretett volna fogyni, hogy újra csinos lehessen.

Kelsey a gyermekágyi depresszióval is küzdött, így nehéz volt motiváltnak maradnia, de végül csak leadta azt a tíz kilót. Csakhogy a teste cseppet sem úgy nézett ki, ahogy az neki tetszett volna: mert ugyan vékony volt, de nem csinos, ahogy az a lenti képen látszik is. A középső felvételen a legsoványabb, mindössze 55 kg, mégis ekkor érezte magát legrosszabbul a bőrében.

Bal oldali képen: 65 kg, a középső képen: 55 kg, jobb oldali képen: 63 kg

Ekkor döntötte el, hogy nem a mérleg fogja megmondani, hogy érzi magát, és mikor néz ki jól. Azóta másokat is arra motivál, hogy tegyenek magasról a számokra, amiket a mérlegen látnak, nehogy attól tegyék függővé az önbizalmukat, ahogy korábban ő is, és nehogy azt higgyék, a számok mutatják meg, mennyire haladnak jól.

Kelsey most újra 63 kilót nyom, és azt tanácsolja mindenkinek, hogy vele együtt, amikor ráállnak a mérlegre, küldjék azt el a francba saját elvárásaikkal és tökéletességmániájukkal együtt.

Forrás: Creativemag