A legviccesebb könyvajánlók, amik nagyon eltérnek a szokásostól

A könyvek elejére írt ajánlások általában átlagemberként unalmasak, hiszen nem is nagyon ismerjük azt, akinek az író dedikálta a művét. Szerencsére vannak olyan írók, akik szeretnek humort csempészni már az első néhány sorba, így a köszönetnyilvánításokba is.

Nejemnek, Marganitnek valamint gyermekeimnek, Ella Rose-nak és Daniel Adamnek akik nélkül ez a könyv már két évvel korábban elkészült volna.

Carley-nak, aki jobb ember volt nálam, annak ellenére, hogy egy kutya volt.

Ezt a könyvet, nagy vonakodással szerkesztőmnek, Nick Lake-nek ajánlom, mert erre kényszerít. Ami engem illet, megemlítettem volna még Gillie Russellt és Michael Stearns-t is, aik Nick-kel együtt bevezettek a kiadói világba az első könyvemmel. Sajnos, mivel Nick az egyetlen szerkesztőm, megfenyegetett, hogy ezt a köszönetnyilvánítást egy kibogarászhatatlan, kihúzott szavakból álló maszlaggá fogja átírni, hogy az ajánlás csak és kizárólag neki szóljon. Úgy gondolom, hogy ez egy döbbenetes ************* és ***************, valamint arról tesz tanúbizonyságot, hogy Nick nem más, mint egy ********************************* mert ************** és különben is ***********, de hát ez csak az én személyes véleményem.Tessék. Nick. Itt van egy köszönetnyilvánítás, csak neked. Remélem ***** boldog vagy.  **********. (Szerkesztői megjegyzés: Nick amúgy nagyon jó fej.)

Feleségemnek, aki valamiért teljes támogatásáról biztosított egy olyan könyvvel kapcsolatban, amely azokról a nőkről szólt, akikkel előtte lefeküdtem.

Ezt a könyvet Kanye Westnek ajánlom, mert a büdös életben nem fogja elolvasni.

Anyának. (Csak egyszerűen ugord át az ágyjeleneteket, kérlek.)

Colin Firth-nek – Nagyszerű ember vagy, de házas vagyok, szóval szerintem csak maradjunk barátok.

Szia, Apu! *integet*

E.E. Cummings-t sorra utasították el a kiadók, végül édesanyja segítségével adta ki könyvét, amelyet annak a 14 könyvkiadónak dedikált, akik visszadobták regényét.

Ezt a könyvet édesapámnak, Joseph Hill Evansnek ajánlom, sok szeretettel. Ami azt illeti, Apu nem olvas ilyen stílusú könyveket, szóval ha valaki nem említi meg ezt neki, soha nem is fog róla tudni.

Nekem.

Nejemnek Karennek, aki 90%-nyi türelem és 90%-i ösztönzés. Nem, az eredmény nem 180%. Egyszerre több feladatot is futtat.

Anyukámnak és Apukámnak. Támogatásotok – és a mentális problémák, amiket nektek köszönhetek – nélkül ez nem jöhetett volna létre.

Forrás: Latnodkell