Az anyuka sokkoló, autóbaleset utáni fotója nagyon fontos dologra hívja fel a figyelmet

Szülőnek lenni stresszes meló, plána ha a gyerekek az autóban sivalkodnak, veszekednek. Nem könnyű bekötni sem őket, mert mindig van valami bajuk, túl szoros a pánt, ez nyom, az nyom. Olyan könnyű lenne megspórolni a feleslegesnek tűnő erőfeszítést, de amint Jenna Casado Rabberman példája is mutatja, nem érdemes.

A pennsylvaniai anyuka egy Honda CRV-t vezetve a bölcsiből hazafelé be akart ugrani vásárolni, hátul a két gyerekkel, az egyik hathetes, a nagyobb kétéves. Minden tiltakozásuk ellenére mindegyikük be volt kötve biztonságosan a gyerekülésbe. Ekkor “a semmiből” beléjük csapódott egy másik autó. A Honda totálkárosra tört, de az anyuka kisebb sérülésekkel megúszta, a két gyerkőcöt pedig karcolások nélkül szedték ki az összetört autóból.

A mentősök azt mondták, hogy egészen máshogy végződhetett volna ez a baleset, ha a gyerekek nincsenek jó minőségű gyerekülésbe szíjazva. Az anyuka próbálta kiheverni a sokkot, hiszen ahogy legtöbben, úgy ő is azt gondolta, ilyen nem történhet meg vele, hogy ekkora balesetbe kerül, de közben elhatározta, hogy arra is felhívja a figyelmet, hogy nagyon fontos a gyerekek helyes bekötése a gyerekülésbe. Sőt, az is, hogy bár sértetlennek tűnnek, a két ülést ki fogják cserélni újakra, ahogy azt a biztonsági szabályokban javasolják.

Forrás: Boredpanda