Kéz nélkül zongorázott a fiatal művész

A német Supertalent vetélkedőn egy orosz zongoraművész nem csak a közönséget, de az egyébként szigorú zsűrit is magával ragadta.

Az október 7-én megrendezett műsorban részt vevő, mindössze 17 éves Alexej Romanov előadása után biztosan sokan a zsebkendőjüket keresték, hiszen annyira megható volt, ahogy a fiatal orosz zongoraművész előadja a dél-koreai származású zongoraművész, Yiruma csodaszép, romantikus zongoraművét, a “River Flows in You”-t.

A magyar közönség számára még a Modern Talking nevű együttes tagjaként ismertté vált Dieter Bohlen, a zsűri elnöke azt nyilatkozta, hogy az ujjak nélkül, mindössze kézcsonkjaival játszó fiatal zongoraművész előadása tökéletes volt, és ezt a darabot nem is lehetett volna szebben előadni.

A szombat esti előadásra mintegy 4,2 millió néző volt kiváncsi, ők is biztosan annyira meghatódtak, mint mi, mikor megnéztük Alexej felvételét, melyet még Kazánban, a lakásukon vettek föl, és amin az is látszik, milyen büszke rá édesanyja, hogy fia a lehetőségeihez mérten milyen sokra vitte.

Forrás: Stern