Mentőhelikoptert indítottak Miskolcon a nőért, aki csak hazudta, hogy a vécén szült meg

Nem tudni, hogy a miskolci nőnek volt-e fogalma arról, mennyi pénzbe, energiába, erőforrásba kerül mentőhelikoptert üzemeltetni és elindítani. Annyi biztos, hogy jó viccnek gondolta azt, hogy szórakozik a mentősökkel.

A mentésirányító úgy nyilatkozott, hogy negyven éve nem találkoztak ennyire botrányos esettel, mint ez. A nő ijedten hívta a mentőket, hogy egy nyilvános vécében babát hozott a világra, és segítségre van szüksége. A mentőhelikoptert azonnal elindították, ahogy két mentőkocsit is. A helyszínen azonban kiderült, hogy sem anyuka, sem baba nincs sehol sőt, a járókelők nem láttak-hallottak semmit. A mentőirányító hosszas hívogatás után végül el tudta érni telefonon a bejelentő nőt, aki tagadta az egész segélykérést-  csakhogy arról hangfelvétel készült. Végül beismerte hogy csak szórakozott – azt már talán nem tartja majd olyan viccesnek, ha rendőrségi eljárás indul ellene.

“Méltatlan és vérlázító, hogy felnőtt emberek ezzel szórakozzanak. Minden kérdésemre adekvát választ adott, fel sem merült bennem, hogy ilyesmit hazudik valaki.” mondta a mentésirányító.

Forrás: Facebook