Új orosz őrület: Hadd irigykedjenek az instagramos barátok!

Rongyrázás a javából: egy orosz társaság olyan fotókat készít a megrendelőkről, melyek azt a látszatot keltik, mintha egy magán luxusrepülőgépen utaznának.

A Private Jet Studio nevű cég profi fotósokat és felszolgálókat alkalmaz, akik eljátsszák, hogy valahol a felhők fölött járva mosolyognak hibátlan fogsorukkal a velük utazó rongyrázós vendégekkel, akik aztán kiposztolják a fotókat a közösségi oldalakon.

ПРОВОДИМ ФОТОСЕССИИ НА БОРТУ ЧАСТНОГО САМОЛЁТА

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

Az állitólagos barátokat persze megeszi a sárga irigység, de pontosan ez a fotók célja, semmi más. A luxusrepülőgép aztán fel sem száll a levegőbe, végig a szárazföldön marad, hiszen a fotókhoz az is elég.

A cég árlistáján ki lehet választani, melyik szolgáltatásra van igényünk: 200 euróért (kb. 60 ezer Ft) igénybe lehet venni egy profi fotós munkáját.

De ha csak 160 eurót (48 ezer Ft) szánunk a rongyrázásra, akkor kizárólag szelfiket készíthetünk a repülőgépen.

Ha viszont még több lájkra fáj a fogunk, akkor plusz 200 euróért filmet is készítenek majd a profi módon színlelt repülőútról.

#love#music#privatejet#luxury #fashion#style#model#instadaily#followme#foto#photographer#hype#style#sexy#photomodel#photoshoot

A post shared by PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) on

A Private Jet Studio saját bevallása szerint felejthetetlen élményben lesz része a velük “utazó” vendégeknek. Biztosan igazuk van. Mármint ami a fotózást illeti.

Forrás: Huffingtonpost

O.M.