Szó szerint életet mentett a magyar sztármalac

A szén-monoxid mérgezés nem tréfa: nagyon könnyű belehalni, hiszen a kezdeti jeleket nem vesszük sézre, vagy csak a fáradtságra fogjuk. Ebben a történetben Bencét nagy kedvencként tartott malaca, Rupert mentette meg, nem is akárhogyan.

Bence így mesélt a történtekről:

„Egyre fáradtabbnak éreztem magam, lehoztam az emeletről a párnámat is, kicsit mondom ledőlök, Rupert is odabújt, láthattatok még videót is ekkortájt, mikor ásított egy hatalmasat. Nyomkodtam a telefonom, olvastam a híreket, de éreztem, hogy egyre álmosabb vagyok, konkrétan elnyomott az álom. Ekkor már nem sok levegő lehetett a házban.

Néha még ki-ki nyitottam a szemem, de olyan hihetetlen fáradtság volt rajtam, mint mikor borzasztóan beteg vagy, és érzed, hogy nem tudsz felkelni. Nagyjából 30-40 percet feküdhettem így, mikor Rupi őrülten elkezdett ordítani, harapdálni, jajveszékelni, tényleg, nem tudom leírni milyen hangot adott ki, mert rengetegféle sikítása van, de ezzel még nem találkoztam.

De olyan volt, mintha már csak nagyon messziről hallanám. Nagyon nehéz leírni ezeket, mert még most is a hatása alatt vagyok, konkrétan, mintha a másik szobából hallanám, miközben ott volt mellettem, és a fülembe ordított. Félig nyitottam ki a szemem, még talán mosolyogtam is rá, és akkor jött a villámcsapás.”

Rupi beleharapott a kezembe, de olyan erővel, hogy azt hittem kettétöri. Ez a fájdalom az agyamig hatolt, ami tágra nyitotta a szemem, éreztem, hogy nehezen kapok levegőt, hogy szédülök, hogy hányingerem van.

A kéményseprő nem kertelt, azt mondta, hogy ekkora szerencsés embert még nem látott. Kérdeztem, hogy ezek szerint nem éltem volna meg a reggelt? Azt válaszolta, hogy már az estét sem. Ekkor tudatosult bennem az egész eset, hogy egy hajszálon múlt, hogy életben maradtam.”

Forrás: Velvet