60 kilót fogyott másfél év alatt műtét segítségével, most másoknak is ezt ajánlja

A brazil Camila Quintela – foglalkozását tekintve Instagram-sztár – csak úgy volt képes lefogyni, hogy gyomorgyűrűt tetetett magába. Bár az eljárás nem veszélytelen, a lány mindenkinek ajánlja, aki képtelen abbahagyni a komfort-evést.

A 33 éves nő folyamatosan harcolt túlsúlya ellen, családjában is sokan vannak, akik az elhízás okozta betegségekben szenvednek. Camila viszont képtelen volt lemondani a gyorsételekről, és az edzőtermet is hanyagolta, aminek meg is lett az eredménye.

133 kilósan a lány nemcsak légzőszervi és emésztési gondokkal küzdött, de nagyon sokan be is szóltak neki az utcán, a közösségi oldalakon. Ilyen súllyal már hiába akart edzeni, nem tudott. Elszánta hát magát a műtétre, s ezzel együtt kénytelen volt megváltoztatni az életmódját is.

Száműzte a gyorsételeket, a cukrot, a zsírt, a feldolgozott ételeket étrendjéből, egészségesen étkezik, minden nap jár edzeni, és heti háromszor táncol is. Minden nap meg kellett küzdenie a kísértéssel, hogy étellel vigasztalja magát, de az egészséges életmód nyert, mára pedig elmúlt az erős kísértés is.

Forrás: Sun