Válaszd ki a képen a szerinted legbutábban viselkedő alakot – sokat elárul rólad!

A kiválasztott alak játékosan mutatja meg személyiséged egy részét.

Ha az egyes számú alak viselkedik szerinted a leghülyébben, akkor vezető típus vagy, aki ráadásul extrovertált is. Akik neked dolgoznak, vagy körülötted vanak, számítanak rád, bár azért elég makacsnak tartanak. Időnként elsietett döntéseket hozol, szánj kicsit több időt ötleteid átgondolására.

Ha a kettes számú alakot választottad, akkor kétszer is meggondolod, mit teszel, bölcs vagy, és érzelmileg stabil. Ennek ellenére néha megpróbálsz megszabadulni a felelősségtől, és másokra nyomni. Kedves személyiség vagy, és a körülötted lévők néha kísértést éreznek arra, hogy kihasználjanak.

A hármas számú alak esetén szeretsz álmodozni, s bár ezek az álmok nagyon vadak, te mégis megpróbálod őket megvalósítani. Az emberek gyakran nem értik extravagánsnak tűnő látásmódodat és terveidet.

Ha a négyes alakot választottad, akkor nagyon elvi alapokon működsz, és mindenről megvan a magad véleménye. Szeretsz a rendszer ellen menni, de néha akár önmagasnak is ártasz, miközben másoknak szeretnéd bebizonyítani az igazad.

Forrás: Iflscience