Elege van a fájdalomból és a bámulásból, műtéttel szabadulna hatalmas kebleitől

A kétgyerekes brit anyuka, Sheridan Larkman mellei nyolcéves korában kezdtek nőni, és azóta sem hagyták abba. Az óriási, K-kosaras keblek légzési nehézségeket, és állandó fájdalmat jelentenek, ráadásul esély sincs úgy elrejteni őket, hogy Sheridan ne kapjon megjegyzéseket. 

Az anyuka úgy nyilatkozott, hogy az orvosok 16 éves kora óta ígérik neki, hogy megműtik, de még mindig nem történt semmi. Ő maga is régóta tesz félre az operációra, de még nem gyűlt össze annyi pénz – 14000 dollárról van szó –  hogy kés alá feküdjön.

Más megoldás viszont nincs, mert bár így is speciális melltartókat kell vásárolnia a tengerentúlról, Sheridan terhét azok sem csökkentik. Az asszony úgy fogalmazott, hogy mellei tönkretették az életét, és ha nem műtik meg, a fájdalom csak még erősebb lesz.

Sheridan, aki a Today Tonight videójában is szerepelt, most egy GoFoundMe oldal segítségével próbálja összegyűjteni a műtéthez szükséges pénzt. Arra kér mindenkit, hogy segítsen neki végre felhőtlenül élvezni az életét a családjával együtt.

Forrás: Nlcafé