Elfnek, zombinak és férjvadásznak is tanulhatsz teljesen hivatalosan

Ezekben az iskolákban, tanfolyamokon nem unalmas a tananyag, és garantáltan felkészít arra, ha elfnek, temetkezési vállalkozónak, zombinak, víz alatti kosárfonónak, boszorkánynak, vagy akár kígyóbűvölőnek állnál.

Elfsuli:

Álfaskólinn: ez Izland elfiskolájának neve, ahol mindent meg lehet tanulni a 13-féle elfről, az életükről, és találkozni azokkal, aki kkapcsolatba tudnak lépni ezekkel a misztikus lényekkel.

Temetkezési vállalkozó:

A Gupton-Jones Temetkezési Főiskola szeretetel vár minden leendő temetkezési vállalkozót, matematikát, történelmet, etikát, temetkezési jogokat és balzsamozást is tanítanak.

**This is a senior restorative art project created for a grade. Great presentation done by senior student @l.nixon16.

A post shared by Gupton Jones College (@guptonjonesscholars) on

Zombióra:

2010-ben aBaltimore-i Egyetemen újabb kurzust indított el a “Zombik  a popkultúrában” címmel. Arnold T. Blumberg kommunikációs  professzor vezetésével a zombik szórakoztatásban betöltött szerepe a téma.

They may look slow, but you still better run if you see them shuffling towards you. More @mcmcomiccon action from last Sunday!

A post shared by Rachael Griffiths (@blacklotusphoto) on

Farmer:

Ha farmerként tudod elképzelni magad, de nem értesz hozzá, a kaliforniai Deep Springs College berkein belül a tehénfejéstől kezdve az állatok ápolásáig minden része a tanyanyagnak.

Mikulásnak

Gladiátorképző:

A Gladiator School Rómában található, bárki megtanulhatja a római harc és a kardforgatás alapjait, valamint az ősi római történelmet.

Kígyóbűvölés:

Indiában a gyerekek egy részét megtanítják arra, hogyan bánjanak a veszélyes kígyókkal. Csupán kétévesek, amikor elkezdik őket oktatni, és kobrákat bűvöltetnek velük tíz éven át.

Boszorkányság:

A kaliforniai Grey School of Wizardry az első hivatalos iskola, ahol a mágia titkaira tanítanak. A tanulókat négy házba osztják, és a tananyag is gyanúsan Harry Potteres, de a résztvevők nem bánják.

Férjvadászat:

Az első férjvadászó iskola 2010-ben nyitott meg Japánban. A házasságra vágyó hajadonok mindent megtanulhatnak a jövendőbeli anyós lenyűgözésétől kezdve az étel tálalásán át a megfelelő öltözékekig.

Víz alatti kosárfonás:

Az Arizona Egyetemen tanítják ezt az abszurd tantárgyat, de pont bizarrsága miatt lett vonzó.

Forrás: Brightside