“Mintha fehérítőt innék!” Két átlagos nő kipróbálta a Vicoria’s Secret modelljeinek diétáját

A 25 éves Michelle Khare és Candace Lowry  végigcsinálták ugyanazt az egyhetes diétát, amit a szupermodellek, például a Victoria’s Secret modelljei szoktak a nagy divatbemutatók előtt. Azóta eléggé megbánták…

“Miután láttuk a Victoria’s Secret 2017-es bemutatóját Shanghaiban, és azt, hogy milyen hihetetlenül néznek ki a modellek, elhatároztuk, hogy adunk az ő különleges étrendjüknek egy esélyt” – mondták a lányok, de azonnal hozzá is tették.: Ne próbáljátok ki otthon… veszélyes lehet!”

A diéta alapvetően nagyon alacsony kalóriabevitellel dolgozik, de megtiltja a só és a tejtermékek fogyasztását is. A reggelt pedig egy pohárnyi almaborecettel kell kezdeni mindenkinek, a tesztalanyok is így tettek. Ezt a részt bírták a legnehezebben, a fehérítőhöz hasonlították a löttyöt, alig bírták meginni. Ezen túl a kísérlet alatt nem igazán ettek étteremben, mert nehéz lett volna elmagyarázni, hogy teljesen sómentes ételt kell enniük. Az utolsó nap is tartogatott meglepetéseket: a kifutóra lépés előtt a modellek már csak kamillateát és vizet isznak, időnként leküldve egy turmixot.

A kísérletet végigcsináló lányok  végső konklúziója az, hogy a diéta miatt állandóan éhesnek érezték magukat, amit nehezen viseltek, illetve elismerték, hogy nagyon sok odafigyelést és áldozatot kíván ez a fajta “étrend”.

“A legnehezebb a szükségtelen nyomás volt, hogy egy bizonyos módon kell kinéznem, és emiatt kell kitennem magam egy csomó fájdalomnak” – mondta a végén Michelle.

Forrás: Bors