Korábban többször is elvetélt, most hatosikreket hozott a világra az anyuka

A most 35 éves Courtney és férje, Eric mindig is nagy családot szerettek volna. Született is egy fiuk, majd még egy ikerpár mesterséges megtermékenyítéssel, aminek tagjai szintén fiúk. Negyedik babára is vágytak, ekkor jött a meglepetés.

Courtney ugyan könnyen teherbe esik, de többször is elvetélt már. Ezért a negyedik baba érdekében is meddőségi centrumban kaptak alacsony dózisú rásegítést, pont azért, hogy ne legyenek ikreik. Aztán idén májusban az ultrahangon mégis összesen hat babát fedeztek fel a méhében.

Az orvos azt javasolta a családnak, hogy néhány magzatot öljenek meg, mert ennyi gyereket kihordani elképesztően kockázatos. A koraszülés esélye extrém magas, ahogy az anyai szervezet betegségeire is nagy az esély. Courtney és Eric mégis úgy döntöttek, megpróbálják mind a hat babát felnevelni.

Mivel hatosikrekről volt szó, az orvosok eleve csak a 30. terhességi hétig tervezték meg a várandósságot, utána biológiai képtelenségnek tűnt tovább növeszteni bent őket. December 12-én elvégezték a császármetszést, a három kislány és a három kisfiú a mamával együtt jól van.

Forrás: Ripost