Súlyosan beteg öccsével teljesít triatlonversenyeket ez a fiú

A 12 éves Noah Aldrich már a 15. triatlonversenyét teljesítette, ami akkor is nagy szó lenne, ha egyedül versenyezne. Csakhogy ő minden alkalommal magával viszi beteg öccsét is, aki másképp nem élhetné át ezeket az élményeket. 

Lucas, a kisebbik fiú olyan beteg, hogy már születésekor tudni lehett, soha nem fog tudni beszélni, sem járni, vagy önállóan enni, és az is kétséges, hány éves koráig élhet. Lucas most tízéves, és egyelőre semmi jele annak, hogy távozna ebből a világból. Élete annyira boldog, amennyire csak lehet, hiszen nemcsak szerető szülők, de egy nagyon bátor testvér is a segítségére van.

Lucas nem tud beszélni, de az arca felragyog, ha meglátja Noaht, majd nekiáll hadonászni. Noah pedig már 4 éve viszi magával a triatlonversenyeire: úszásnál csónakban húzza maga után, a biciklihez van speciális utánfutó, futásnál pedig különleges kerekesszékben tolja maga előtt.

“Azért viszem Lucast mindig magammal, mert ő sajnos nem tud sportolni, így viszont mégis van valami, amit rendszeresen együtt csinálunk. A verseny előtt mindig nagyon ideges vagyok, szerintem ez nem is fog változni. Az nem érdekel, hogy hányadikok leszünk, csak azt nem szeretném, hogy esetleg Lucas megsérüljön valahogyan. Néha azt érzem, édes istenem, csak legyünk már túl az egészen minél előbb. De aztán meghallom Lucas hangját, ahogy biztatni próbál, és az újra erőt ad” – mondta Noah.

Forrás: Nlcafé