A mexikói választásokat egy 9 éves kisfiú dala dönti majd el

A mexikói marketingesek is biztosan ismerik azt az aranyszabályt, miszerint egy szexi nővel vagy egy cuki kisgyerekkel szinte mindent el lehet adni. Mexikóban 2018 június 4-én rendezik meg a parlamenti választásokat, amik tulajdonképpen már el is dőltek.

Elég hozzá megnézni ezt az egyperces zenés videóklipet, akarom mondani tévés reklámot, és te magad is dúdolni fogod, hogy: na, na, na, na, na, na! Egyszerűen olyan cuki ez a 9 éves kisfiú, és olyan nagy elánnal táncol, hogy nekem is kedvem támadt egy kis mozgásra! A kisfiút egyébként Yuawi Lópeznek hívják, és a wixárika (vagy más néven huichol) indián törzs tagja.

A videót 3 hét alatt már majdnem 10 millióan nézték meg. A Movimiento Naranja (Narancs Mozgalom) szerint a jövő a te kezedben van! (El futuro es en tus manos!) Hát persze, de a fülemben meg a szememben is, hiszen mióta megnéztem a videóklipet, izé, vagyis választási kampányvideót, nem tudom kiverni a fejemből ezt a fülbemászó dallamot és ezt a csodaszép, ártatlan kisfiút, annyira cuki!

Forrás: Youtube

O.M.