Elképesztő, de igaz történetek kutyákról, akik életet mentettek

A vakvezető, bombakereső, rákot kiszagoló kutyák egyértelműen hősök.  Ugyanakkor ne feledkezzünk meg azokról a kedvencekről, akiket senki sem tanított be arra, hogy segítsenek, mégis életet mentettek.

30 perceen át ugatott a gazdinak, és próbálta elérni, hogy kivigyék sétálni. Kiderült, hogy gázszivárgás van a lakásban, és a kutya erre akarta felhívni a figyelmet.

Geo 8 hónapos korában mentette meg Charlie Riley-t attól, hogy elüsse egy teherautó. Geo ellökte az útból a fiút, így ő maga sérült meg az ütközéstől.

Molly, aki egyébként vak, 7 ember és hat állat életét mentette meg, amikor a család háza kigyulladt, és ő felébresztette az embereket. Mollynak két hónapot jósoltak az orvosok 4 hónappal a baleset előtt.Két év telt el a tűz őta, a család hetente viszi orvoshoz Mollyt, aki még mindig él

A gazdi a hidegben odakint úgy esett el a hóban, hogy eltört a nyaka, és nem tudott mozdulni. Kutyája maradt mellette és tartotta melegen egy egész napon át, és segítségért ugatott.

Maggie kiszökött a kenneljéből, hogy megvigasztalhassa a síró kutyakölyköket a menhelyen

Abbie megmentette a kis Benjamin életét azzal, hogy felhívta az anya figyelmét arra, hogy a gyerek álmában fuldoklik

Ezt  a kutyát röviddel azelőtt fogadták örökbe, hogy a menhelyen elaltatták volna. Egy héttel később a pitbull megmentette a négyéves fiú életét.

Figo látta hogy egy busz közeledik vak gazdija felé, és bátran odaugrott, hogy ő tompítsa az ütést.

Lilly megmentette öntudatlan gazdáját attól, hogy elüsse egy tehervonat úgy, hogy saját testével védte

Chako gazdijára rátámadt késsel a párja, a kutya erre védeni kezdte a gazdit, s így ő szerzett 12 szúrt sebet.

Forrás: Boredpanda