Azt hitték, elvesztették kutyájukat, az eb megható üzenettel a nyakában tért haza

Louie, a 12 éves  juhászkutya a család nagy kedvence, ezért nagyon bánkódtak, amikor egy nap nyoma veszett. Senki se gondolta volna, hogy így tér vissza.

Mindenki azt hitte, hogy Louie megsérült, vagy elpusztult valahol. Ám igazából a kutya mentőexpedíciót szervezett barátja érdekében.Van ugyanis egy nagyon jó kutyabarátja a szomszédos Rob farmján, Maddy, akivel minden nap együtt játszanak.

Rob aznap, amikor Louie eltűnt, nem találta sehol Maddyt. Kiderült, hogy szegény állat beszorult egy halom fa alá, és nem tudott kiszabadulni.

Louie azonban rátalált, és a hazatérő Robot a farmján várta. A kutya elindult, várva, hogy Rob kövesse, és elvezette őt a bajba jutott Maddyhez. Ott segített a férfinak kiásni a földet, ráncigálni le az ágakat, amíg Maddy ki nem szabadult.

Ekkor mindkét kimerült kutya a közeli tóhoz rohant, beleugrottak, és ittak. Louie kapott Robtól egy nagy halom kutyakekszet, meg egy üzenetet a nyakörvére erősítve.

Louie hazakocogott, teljesen kimerülve, és összerogyott egy bokor alatt. Az aggódó gazdi ekkor betakarta, és megtalálta Rob köszömő üzenetét, amiben a kutyát a nap hősének nevezte, és igaza volt.

Forrás: Boredpanda