Ez a pár lefagyasztott embrióinak rendezett partit

Mickey és Samantha Clark régóta terveztek családot, de természetes úton nem született gyermekük. Mesterséges megtermékenyítési eljárás során létrehoztak sejtjeikből embriókat, akiket lefagyasztott állapotban tároltak.

Amikor a tartályt egy kartondobozba csomagolva megkapták, és ezzel el kellett menniük az új meddőségi klinikájukra, útközben családi kiruccanást tartottak: ellátogattak a helyi állatkereskedésbe, a gyorsétterembe, a nagyszülőkhöz és még a karácsonyfát is megvásárolták a gyerekeknek.

“Ebben a dobozban volt a jövőnk. Az álmaink, a vérünk és a könnyeink is. Ez mindent megváltoztathat, amit valaha tudtunk az életről” – meséli Samantha.

Úgy fogták fel, hogy ez volt az első nap, amikor megkapták és szerethették gyerekeiket, megölelhették őket a dobozon át, nevetve beszéltek nekik a jövőről, hogy mennyi mindent csinálnak majd együtt családként.

Még a játszótéren is elbohóckodtak velük egy kicsit. A pár úgy volt vele, hogy ha nem sikerül a beültetés, akkor is egy napig szülők lehettek, egyetlen napig a meddőséggel egy kicsit nem kellett foglalkozni.

A családi program során persze nagyon vigyáztak, hogy az embrióknak ne essen semmi bajuk. Hármat beültettek közülük, s meg is születtek 2017 augusztusában.

Forrás: Love what Matters