Ez a férfi 300 macskával gyászolja elhunyt fiát

Chris Arsenault fia 2006. május 18-án életét veszítette  egy motorbalesetben. A gyászoló apa egész fura elfoglaltságot talált magának, hogy valahogy megbirkózzon a súlyos vesztességgel.

Christ azóta macskaembernek nevezik, ugyanis néhány hónappal a tragikus baleset után az összetört férfi 30 beteg kismacskát talált a sínek mellett, és hazavitte őket.

Meggyógyította, felnevelte a kompániát, s azóta továbbbi állatokat fogadott örökbe. Jelenleg 300 macskáról gondoskodik. Házából macskamenhely lett, linóleumpadlós, könnyen tisztán tartható macskamennyország játékokkal, és minden földi jóval.

Chris kialakított magának egy kis lakrészt, a többi terület a cicáké, de a férfi nem bánja, mindenért kárpótolja azt, hogy reggel arra kel fel, hogy legalább ötven macska várja őt, szeretetre, gondoskodásra – és kajára – éhesen. Mindegyik állatra rendesen odafigyel, ivartalaníttatja, ellenőrzi őket, viszi őket állatorvoshoz, tápláló étellel látja el őket, és még sorolhatnánk. Az egész fenntartása évente százezer dollárjába kerül, de Chris boldogan fizet, azt mondja, ezek az állatok voltak egyedül képesek visszaadni az életkedvét.

“Vallom, hogy ha valamit igazán élvezettel csinálsz, bármivel meg tudsz birkózni. Én pedig imádom, amit csinálok.” – mondta.

Forrás: Velvet