Annyira hitt az általa népszerűsített vegán diéta és az ima erejében, mégis meghalt rákban

Mari Lopez Youtube-sztár azért lett ennyire ismert, mert annak idején mellrákot diagnosztizáltak nála, és azt állította, különleges étrendjének és az imának köszönhetően gyógyult meg. Sajnos a rák visszatért, és Mari szokásos módszerei  csődöt mondtak.

Mari az első rákos betegsége után tünetmentesé vált, ekkor indította el a Liz & Mari nevű Youtube-csatornát unokahúgával. 11 ezer követőjüknek népszerűsítették a vegán étrendet és a hívő életmódot. Mari elmondta, hogyan tartott méregtelenítő folyadékkúrákat, hogyan vezette isten a boltban a számára gyógyító erejű zöldségek és gyümölcsök felé, és hogy emiatt miként  hagyott fel az összes olyan kezelésel, amit orvosai ajánlottak  neki. Az asszony azt állította, érzi a testében és a lelkében, hogy meggyógyult a rákból. Nos, tévedett.

Mari mellrákja áttéteket adott, s az asszony még 2017 decemberében meghalt. Hogy minden észérv ellenére unokahúga mennyire hisz mégis az általuk kitalált étrendben, jól mutatja, hogy szerinte konkrétan azért halt meg Marie, mert az ételét mikróban melegítették, és mert húst adtak neki.

Marie halálának tanulsága az, hogy  rákos megbetegedés esetén azonnal forduljunk valódi orvoshoz, találjuk meg a legjobbat, tartsuk be annak utasításait, és ne forduljunk el a kezeléstől valami nem bizonyított hókuszpókusz miatt, legyen az léböjt- vagy C-vitaminkúra.

Forrás: Index