Meglőtték, mégis minden erejével a gazdáját védte a hős kutya

Rex, a kétéves németjuhász kutya hőssé vált, amikor megvédte gazdáját egy fegyveres támadótól még úgy is, hogy ő maga is golyót kapott.

Február 21-én fegyveres támadók törtek be a 16 éves Javier Mercado otthonába, amikor csak ő volt otthon egyedül, és Rex.

Amikor bejöttek a házba, Rex ugatni kezdett, lerohant az emeletről, és nekirontott az embereknek, egyikük lábát sikerült is megharapnia.

Javier gyorsan tárcsázta a 911-et, és bezárta magát  a szekrénybe. Rex visszavánszorgott az emeletre megverve és véresen. Jöttek utána a betörők is, felforgatva a szobákat.

Amikor abba a szobába értek, amiben Javier rejtőzött, a sebesült, fekvő kutya utolsó erejével nekik rontott, de 4 lövést kapott, és számára véget ért a harc.

Amikor a rendőrök kiérkeztek, a betörők már messze jártak. Javier előjött a szekrényből, Rexet pedig azonnal állatorvoshoz vitték.

Kiderült, hogy még életben van, de súlyos az állapota, és műteni is kell. A család örömét, hogy Rex megmenekül, elhomályosította az orvosi számla miatti aggodalom.

Szerencsére a családtagok, barátok, ismerősök összedobták a pénzt, így Rex túl lehetett az első műtétjén. Reméljük, teljesen felépül!

Forrás: Boredpanda