Fél órával a szülés előtt tudta meg, hogy egyáltalán terhes

A 23 éves  Ally Opfernek kisfia született. Úgy, hogy végig arról sem volt fogalma, hogy egyáltalán várandós.

Nagyon sokan nehezen hiszik el, hogy léteznek olyan terhességek, melyek során a pocak nem tűnik nagynak, a szokásos terhességi jelek elmaradnak, vagy nagyon enyhék, és mással is magyarázhatók. Pedig igenis létező jelenségről van szó, s ez történt Ally-vel is. Sem a hasa nem nőtt nagyra, sem olyan változás nem történt, amit akár ő, akár a családja észrevett volna. Ally aktívan élt, edzéseket tartott, egyik tanítványa sem látott semmi szokatlant rajta. Még az orvosok is fertőzésre gyanakodtak, amikor a kórházban kivizsgálták.

Ally a szülése napján készült fotón, épp edzést tartott

A szülés napjának reggele is átlagos napnak indult, ám Ally-nek görcsölni kezdett a hasa, és a fájdalom nem múlt el. Azt hitte, a menstruációja jelentkezik, ugyanúgy megtartotta az edzését, és ő maga is sportolt. Éjszaka azonban már a fájdalomcsillapítók és a melegítőpárna ellenére sem aludt túl sokat, és másnap délutánra teljesen kimerült. Sírva hívta édesanyját, aki bevitte a kórházba. Ott megkérdezték a lányt, hogy terhes-e, mire azt válaszolta, hogy nem az. Mivel a vérnyomása nem volt rendben, az orvosok fertőzésre, később pedig vesekőre gyanakodtak, és kilátásba helyezték az azonnali műtétet is. Az ultrahangos orvos fedezte fel megdöbbenten, mi is a helyzet igazából. Ally, látva az orvos arcát már halálos betegségtől kezdett rettegni, de aztán az orvosok azt közölték vele, hogy 38 hetes terhes, és mindjárt szül.

A lányt sokkos állapotban vitték át a szülészetre, Ally el se tudta képzelni, hogy anyává váljon. Ezután a babáért aggódott, hiszen egyetlen vizsgálata sem volt, de a kicsiről kiderült, hogy egészséges.

Ally vészesen magas vérnyomása miatt a babát végül sürgősségi császárral emelték ki, és kiderült, hogy a pici fiú – a családban 43 éve nem született fiú. Ally hamar kötődni kezdett  a gyermekéhez, a családtagok meg elrohantak pelenkát, ruhát, babakocsit, és gyermekülést szerezni.

A baba végül az Oliver nevet kapta, és Ally-nek továbbra is mindenben segít a családja.

Forrás: Love What Matters