5 év alatt 28 centisre nyújtotta a nyakát a zsiráfnak becézett nő, így néz ki a karikái nélkül

A tetoválások, piercingek, testmódosítások egyidősek az emberiséggel. A 30 éves Sydney Smith azonban mintha kicsit túlzásba vinné a dolgot: nyakát majdnem 30 centisre nyújtotta karikák segítségével.

A Los Angeles-i nőt nem véletlenül nevezik zsiráfnak, gyerekkora óta rajong a hosszúnyakú állatokért, illetve azokért a törzsekért, ahol divat a nyaknyújtás.

Évek óta folyamatosan egyik karikát teszi a nyakára a másik után. Ám a gyűrűk súlya elcsavarja a kulcscsontot, és a bordákat természetellenes helyzetbe hozza.

Sydney 2 gyűrűvel kezdte a folyamatot, s minden fél év után, egy újabb felhelyezésénél növekedett a kulcscsontján a nyomás.  Sydney nyakán nemrég még 15 gyűrű díszelgett, pedig rengeteg orvos figyelmeztette, hogy ennek rossz vége lesz.

Nemrég azonban Sydney megtört, a 15 gyűrű 2,2 kilós súlya már olyan fájdalmat okozott, amit nem bírt tovább elviselni.

Amikor levették őket, a nő gyengének érezte a nyakát, ezért kiropraktora segítségével olyan gyakorlatokat végzett, amik megerősítették az izmait.

Nem tud vezetni, élni a mindennapos életét, ezért ezt a nyaknyújtást csak azoknak “ajánlja”, akik meg tudják oldani, hogy az égvilágon semmi más dolguk ne legyen, csak otthon pihenni.

Forrás: Goodfullness