Hihetetlen, mit kapott ajándékba a leukémiás gyermekét ápoló édesapa a munkatársaitól

Munkatársai összesen 3300 túlórát ajándékoztak a 36 éves édesapának, Andreas Grafnak, aki leukémiás kisfiát, a mindössze 3 éves Julis-t ápolta otthon.

Juliusról 3 éves korában, 2017 februárjában derült ki, hogy leukémiás. Édesapjának kellett a kisfiút otthon ápolnia, miközben a munkahelyén is ugyanúgy helyt kellett állnia, mint azelőtt. Graf munkatársai azonban összefogtak, és felvállalták, hogy ingyen túlóráznak a fiatal apuka javára, aki így az ajándékba kapott túlórákat kihasználva el tudta kísérni a fiát a szükséges kezelésekre, és végig mellette tudott maradni.

A 3 éves kisfiút lábadozása közben sajnos azonban újabb csapás érte: édesanyja belehalt szívbetegségébe – Juliusnál mindeközben tovább folytatták a kemoterápiás kezeléseket.

Az édesapa végül egészen egy teljes évet és egy hónapot együtt tudott tölteni fiával, majd visszatért a munkahelyére, de egyelőre csak délelőttönként dolgozik náluk. Még mindig maradt 300 túlóra, így ha Julius-nak véletlenül újra be kell feküdnie a kórházba, akkor az apuka nyugodt szívvel vehet majd ki betegszabadságot.

Forrás: stern.de