A legcikibb sztorik emberekről, akik teljesen feleslegesen hívták a 911-et

A 911 segélyhívó operátorai sok mindent hallottak már. Néhány ember ugyanis teljesen tévesen diagnosztizál vészhelyzetet egy fán lévő mókus, vagy épp a napfelkelte miatt.

Szegény idős hölgy is eléggé össze volt zavarodva, amikor azért tárcsázta a segélyhívót, mert két darab kék ruhás férfit látott a kapuja előtt, aki elszántan be akartak menni, biztos azért, hogy bántsák őt. Az operátor hat rendőrt küldött a helyszínre, akik kiderítették, hogy csak a gázszolgáltató emberei jelentek meg a lakásnál, hogy leolvassák a gázórát.

Egy esti műszakban dolgozó férfi ennél is ijedősebb volt. Megszokta, hogy hajnali kettőkor ér haza, ám azon a napon túlórázott, és később ért a lakáshoz. Hazaért, kinézett az ablakon, és tüzet látott, ezért gyorsan hívta a 911-et, a diszpécsernek pedig folyamatosan jelentette, hogy a tűz nagyon gyorsan terjed, már a szomszédos domb teteje is lángol, sőt, az égbolt is! A pánikba esett férfinak ekkor esett le, hogy a napfelkeltét látja.

Ezen kívül volt olyan férfi, aki ezért telefonált be, mert látott egy szarvast átúszni a folyón, és aggódott, hogy meg fog fázni az állat. A dicspécser közölte vele, hogy nincs mit tenni, ez egy vadon élő állat, meg fogja oldani a dolgot.Egy lány attól esett teljesen pánikba, hogy egy mókust talált a villanypózna tetején, az állat pedig nem volt hajlandó lejönni onnan. Egy másik lány attól ijedt meg, hogy teljesen bekékült a lába. Kétségeesetten hívta a 911-et, ahol telefonon át addig faggatták, míg ki nem derült, hogy az előzőleg felvett frissen vásárolt farmer színezte kékre a lábát.

Forrás: Velvet