Ezt válaszolta a 4 gyermekes, terhességi csíkokkal borított anyuka az őt támadó trolloknak

Doreen Ching, a 23 éves malajziai asszony már 4 gyerkőc büszke anyukája. A terhességek nyomot hagytak a testén, hasa nagy részét csíkok, hegek borítják.

Igen sok anyukának lesz csíkos a hasa a terhessége után, néhányan annyira szégyellik őket, hogy csak egyrészes fürdőruhában mutatkoznak.

Doreen is így volt vele, sőt, mikor szülés után meglátta tönkrement bőrét, elsírta magát. Két év után azonban úgy döntött, megmutatja, hogy néz ki a hasa a négyesikrek kihordása után, azért, hogy bátorítson másokat, és megmutassa, végre helyreállt az önbizalma ezügyben.

Nagyon sokan fejezték ki támogatásukat, vagy mondtak köszönetet Doreen bátorságáért, ugyanakkor persze megtalálták azok is, akik szerint gusztustalanul néz ki, vagy akik csakis őt hibáztatják, amiért gyereket vállalt.

“Sokan azt írták, gusztustalanul nézek ki, és hányingerük van, ha rám néznek, mások arról kérdeztek, hogy lehet eltávolítani őket…sehogy, még akkor sem, ha pénzed van.  – meséli Doreen. Néhányan úgy vélekedtek, hogy Doreen hibája az egész, miért akart olyan sok gyereket.

Az anyuka kérdéssel felelt: Van bennetek egyáltalán valami tisztelet a nők iránt? A saját édesanyátok iránt? A feleségetek iránt?

Jó kérdés…

Forrás: Boredpanda