Európa legfiatalabb lottónyertese tovább szenved – Igazi pszichó-barátnő vált belőle

A legtöbben inkább nem hozzák nyilvánosságra, hogy nyertek a lottón, ám Jane Park, aki 17 évesen nyert egy nagyobb összeget, ezzel haknizza végig a fél világot.

Először azzal volt problémája, hogy miért nyerhetett 17 évesen, fel kéne emelni a korhatárt 18 évre, s ennek érdekében beperelte a lottótársaságot. A lány, bevallása szerint cseppet sem lett boldogabb az egymillió fonttól, amit nyert, még akkor sem, amikor házat, autót, kutyuskát vett, és egzotikus helyekre járt pihenni. Panaszkodott, hogy az új ház és autó túl nagy, irigykednek rá miattuk, a kutya utálja az autót, őt pedig elárasztják a rosszindulatú hozzászólások, amióta kiírta a Facebook-ra (!), hogy nyert.

Ám miközben arról papolt, hogy a pénz csak boldogtalanná tette, s hogy szomorú és magányos, újabb szerencsejátékokon vett részt, ahol sajnos ismét nyert. Ez biztos nagyon kiborító lehetett.

Jane Park most 22 éves, tehát 5 évvel ezelőtt nyerte az egymillió fontot. Mostanra sikerült kifejlesztenie egy beteges rettegést attól, hogy csak a pénze miatt barátkoznak, jönnek össze vele, de titokban becsapják. Emiatt az aktuális pasijának minden lépését nyomon követte magyarázatot követelve, és féltékenységi jeleneteket rendezve. Érdekes módon ettől a férfiak mind elmenekültek mellőle.

“A nyeremény igazi pszichó-barátnővé tett. Túl egyszerű volt ennyi pénzzel folyton nyomon követni a barátomat” – mesélte Jane, aki GPS-nyomkövetőt tett a fiúja kocsijába, és felbérelt egy magánnyomozót is, hogy kémkedjen utána. Amikor a nyomozó megkérdezte, van-e bármi oka kételkedni a férfi szavahihetőségében, Jane-nek ki kellett mondania, hogy nincs. Ekkor döbbent rá, hogy mindent uraló féltékenységét kezeltetnie kell szakemberrel. Úgyhogy most Jane esélyt kap arra, hogy kigyógyuljon minden bajából.

Forrás: Dailystar