Nem hiszed el, mit csinált az anya, hogy bebizonyítsa gyerekeinek, isten szereti őket

A 25 éves Bakari Warren március 21-én éjfél után két gyermekével autózott a georgiai Gwinnett megyében. Nem is az a legfőbb baj, hogy ilyen későb mit keresett az 5 és 7 éves gyerek a kocsiban, hanem az, ami aztán történt.

A család valószínűleg istenről beszélgetett az autóban, az anyuka pedig arról igyekezett meggyőzni gyerekeit, hogy egy felsőbb hatalom oltalmazza őket. Ezt bebizonyítandó szólt a srácoknak, hogy kössék be magukat, gázt adott, és terepjárójával egyenesen nekihajtott egy villanyoszlopnak.

Az egyetlen szerencséje, hogy a gyerekek nem sérültek meg, és nem járt arra másik autó, biciklis, vagy gyalogos sem. A helyszínre érkező rendőröknek a gyerekek bevallották, hogy anyjuk isten létezését és gondoskodását akarta nekik bebizonyítani. Mielőtt gázt adott volna, elkezdett csukott (!) szemmel dünnyögni, imádkozni, és várta, mi lesz.

A rendőrök letartóztatták az anyát, hiszen az eset sokkal-sokkal rosszabbul is végződhetett volna. Kiskorúak veszélyeztetésével vádolják, amíg előzetesben van, a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre.

Forrás: 24