Így ünnepelte a hétéves kisfiú, hogy vége a kemoterápiának

Jimmy Spagnolo most hétéves, de nagyon kemény küzdelmen van túl.

A kisfiú csak 4 hónapos volt, amikor agyrákot találtak nála, ráadásul olyat, amit nem lehetett kioperálni. kemoterápiás kezeléssel próbálták hát visszaszorítani a rákot, s ehhez négy ciklusban ellett kapnia a gyógyszert. Az utolsó  ciklus egy teljes évig tartott, de sikerült egész kicsire zsugorítani a daganatot.

Kép: CBSNews

Jimmy a pittsburghi gyermekkórházban feküdt a kezelések ideje alatt. van ott egy harang, amit azok a gyerekek szólaltathatnak meg, akik vagy meggyógyultak, vagy elérték, hogy nem növekszik a daganat a testükbe. A fiú és családja nagyon boldogok voltak, amikor Jimmy is sorra kerülhetett.

Jimmy finished a yearlong chemotherapy treatment yesterday and rang the bell with his family and the staff to celebrate. The bell signifies so many emotions – it can signify the sound of tears, strength, fear, courage, doubt, satisfaction, relief and happiness all coming through as one as people around them cheer this accomplishment. The sound of that bell resonates in more ways than one. The emotion in the room is just unbelievable. You can help kids like Jimmy! Donate today at www.givetochildrens.org/donate.Follow his journey at I'm praying for Jimmy Spagnolo.

Gepostet von Children's Hospital of Pittsburgh of UPMC am Freitag, 3. Februar 2017

Forrás: CBSNews