Terhessége mentette meg az anyukát a ráktól

Louise Mitchell 2015-ben találkozott Alex-szel, összeházasodtak, s  hamarosan első gyermeküket várták. Louise teljesen egészségesnek érezte magát, ám az ultrahangon rossz hírt kapott.

A friss anyukát azért vizsgálták meg, hogy a baba állapotát, méreteit ellenőrizték, de ha már ott voltak, az orvos  megnézte Louise petefészkeit is. Gratulált ahhoz, hogy a baba egészséges, és szépen fejlődik, majd hozzátette, hogy az egyik petefészekben azonban cisztát talált.

Gepostet von Louise Mitchell am Donnerstag, 28. Dezember 2017

Szerencsére a ciszta a terhesség alatt nem okozott gondot, és a kis Beti is egészségesen jött világra. Néhány hónappal később Louise-t megoperálták és elvátolították a cisztát. Ekkor jött az újabb meglepetés: a szövettan szerint a rák már kialakult.

„A petefészekcisztát úgy ismerik, mint a „csendes gyilkost”, mert nincsenek tünetek, ezért gyakran már csak későn fedezik fel. Beti szó szerint megmentette az életem, elég jó eséllyel már későn vették volna észre a betegséget” – mondta az anyuka.

Gepostet von Louise Mitchell am Mittwoch, 28. Dezember 2016

Louise tehát friss anyukaként nézett szembe a rákkal és a kezelésekkel. Fizikailag és mentálisan is nagy küzdelmet vívott, de végül ő került ki győztesen. Csakhogy a kezelések miatt le kell mondani nagycsaládos álmáról, ugyanis nem lehet többet gyermeke.

Forrás: Mirror