Az orvosok hazaküldték a rákos anyukát, hogy csak a szoptatástól vannak fájdalmai

Louise Gleadell három gyermeket nevelt, s emiatt természetesen kimerült volt. De hiába fordult orvoshoz erős fájdalmai miatt a mellében, hazaküldték, hogy csak a szoptatás okozza mindezeket.

A 38 éves nő testében ekkor már agresszíven növekedett a rákos daganat, csak erről nem tudott. Csupán akkor sikerült az orvosoknak felismerniük áttétes méhnyakrákját, amikor túl késő volt – pedig az anyuka időben elment a méhnyakrákszűrő vizsgálatokra is.

Gepostet von Louise Gleadell am Donnerstag, 28. Juli 2016

Kiderült, hogy a fáradtság nem csak a 3 gyerek nevelésének köszönhető, és hogy Louise nem “extra érzékeny a fájdalomra”, hanem nagyon is rákos. Ha időben felismerték volna a betegséget, kaphatott volna olyan kezelést, ami meggyógyíthatta volna.

Gepostet von Louise Gleadell am Freitag, 11. November 2016

Az anyuka az áttétek ellenére nagyon keményen kezdett harcolni az életéért. Mivel Angliában azt mondták, “nem elég rákos” ahhoz, hogy egy  különleges immunterápiás kezelét kapjon, a család az összes megtakarított pénzét arra költötte, hogy az anyukát Németországban kezeltesse a Hallwang klinikán. Egy darabig úgy tűnt, ezek sikeresek is.

Gepostet von Louise Gleadell am Montag, 29. August 2016

Nagyon sokféle terápiát kipróbáltak de végül már túl késő volt ahhoz, hogyn megállítsák a rákot.  Az utolsó kezelés után kiderült, hogy Louise szervezete nem bír ki több próbálkozást. A 13 éves Joseph, a 11 éves Mateo és a 2 éves Jude végül anya nélkül maradtak.

Gepostet von Louise Gleadell am Montag, 24. April 2017

A rossz hírt március 31-án tette közzé a férj, Matt. „Louise sosem adta fel a harcot, mindent lehetséges eszközt bevetett, hogy minél tovább itt lehessen a fiainak…”- írta.

Our beautiful Louise passed away peacefully this morning surrounded by love. We are eternally grateful for all the love…

Gepostet von Louise's Gift Of Time am Samstag, 31. März 2018

Forrás: Goodtoknow