Nem hiszed el, miért tiltották ki ezt a férfit örökre egy szállodából

Nick Burchillt 17 éve örökre kitiltották a kanadai Victoriában található  Empress Hotel-ből, és ha meghallod, miért, valószínűleg te sem bírod majd abbahagyni a nevetést.

Ő itt Nick

Nick Halifaxban él, ahol nagyon finom pepperonit lehet kapni. Nick tengerészgyalogos haverjai már eléggé hiányolták ezt a finomságot, ezért megkérték a férfit, vigyen nekik egy nagy adaggal belőle, ha már utazása során úgyis arra jár. Nick telepakolt egy bőröndöt kajával, majd felszállt a repülőre. A kalamajka ott kezdődött, hogy ezt a bőröndöt a légitársaság elkavarta, és Nick csak egy nappal később kapta meg. Sebaj, úgy vélte, a pepperoninak nem lehet olyan nagy baja, de azért nem árt, ha a találkozásig hűtve tárolja. Csakhogy a szobájában nem volt hűtő. Erre kinyitotta az ablakot, hűvös áprilisi szél fújt, majd az egész táska tartalmát kiszórta az ablak alatt lévő asztalra. Elégedetten indult sétálni a környéken, és csak nagyjából 5 óra múlva ért vissza a szobájába.

Amikor belépett, legalább negyven sirályt talált a szobájában, akik mind a pepperonit falták. Jó ideje. Csakhogy a pepperoni különös hatást gyakorolt a sirályok emésztőrendszerére. Minden tele volt hát madárpotyadékkal és nyállal is.

Amikor Nick belépett, a madarak megrémültek. Elkezdtek össze-vissza repkedni a szobában, összetörve mindent, ami az útjukba került. Nehezen jutottak ki azon az ablakrésen, ahol berepültek, nagy volt hát a kavarodás. Néhány sirály ráadásul a becsukott ablaküvegen keresztül próbált távozni, ezért egyfajta tornádó támadt csapkodó, kiáltozó madarakból, ürülékből, pepperoni darabokból, és szálló tollakból. A lámpák leestek, a függönyök rongyként lógtak, a dohányzóasztal gusztustalanul nézett ki.

Nick kinyitotta az ablakokat és nagy nehezen kizavarta a madarakat. Kivéve egyet, amelyik  vissza akart térni még további pepperoniért. A dühös Nick hozzávágta a cipőjét, hogy kizavarja. A cipő és a sirály is az ablakon kívül került. Nick körülnézett, és még mindig talált bent egy nagy madarat pepperonival a csőrében, amelyik csak nem akart kimenni. Egy törülközőt fogott meg, hogy kikergesse vele, de mivel nem sikerült, végül belecsavarta a madarat, és kidobta az ablakon. Nem igazán törődött vele, hogy még a sirályok sem tudnak repülni, ha törülközőbe csavarták őket.

A fal másik oldalán haladó hotelvendégek először az ablakon kirepülő cipővel találták szemben magukat, majd a törülközős, egyébként sértetlen sirállyal, pont a hotel egyik legrangosabb, legfontosabb eseményének kellős közepén. Nick meg egy fontos munkavacsora előtt állt, de egy cipőben, kiment hát, hogy visszaszerezze. Amikor visszament a tönkretett és immár csukott ablakú szobába, erősen érezni lehetett a félig megemésztett pepperoni és hal kiáramló szagát. Ráadásul az egyik cipője csupa sár és piszok volt, amit le kellett mosnia. Végül ott állt egy darab nedves és sötét színű, és egy darab száraz, világos színű cipővel. Fogta hát a hajszárítót, és elkezdte szárítani a cipőt. Minden rendben ment, de ekkor csörgött a telefon, ő meg otthagyta a működő hajszárítót a cipőben. Talán mondanunk sem kell, hogy az beleesett a vizes mosdóba, és lecsapta a biztosítékot.

Nick ekkor látta be, hogy segítségre van szüksége, és szólt a hotel személyzetének. Azt mondja, soha nem fogja elfelejteni az arcukat, amikor beléptek a szobába.

Nick nemrég minden felelősségét elismerve ismételten elnézést kért a szállodától, amely örökre kitiltotta őt. A hotel menedzsere válaszolt neki, és hajlandók még egyszer fogadni őt.

Forrás: Boredpanda