Hogy csinálja? A 16 gyereket nevelő anyukának még könyvet írni is van ideje

Az Amerikában élő, 44 éves Lyette és férje, a brókerként dolgozó David összesen 16 gyereket nevelnek.

A házaspár összesen tíz napnyi randizás után rögtön beleugrott az eljegyzésbe, amit egy év múlva házasság követett. Lyette 21 éves volt, amikor megszületett első gyermekük, de a rokonságában sosem volt kisbaba, még testvérei sem voltak, ezért nagyon aggódott, mit kezd a kis jövevénnyel. Aztán a végére olyan jól belejött az anyaságba, hogy egyik gyerek jött a másik után, Lyette pedig másoknak kezdett tanácsokat adni blogjában.

Jelenleg a legfiatalabb gyerekük 2 éves, a legidősebb 21 – négy gyereket örökbe fogadtak –  s persze a nagyok sokat segítenek a kicsik körül, így tudják csak viszonylag normális levezényelni a hétköznapokat. Most már könnyebb, mint akkor, amikor hat gyerekük is 3 éven aluli életkorban volt. A családnak van egy minibusza, azzal közlekednek, és elég sokat, mert egy héten 88 sportfoglalkozásra kell eljuttatni a 16 gyereket.

Mivel ilyen sokan vannak, a gyerekek kitesznek egy fél osztályt, Lyette pedig otthon tanítja őket. Emellett írja a blogját, online videókat készít, tévéműsorokban szerepel, és nemsokára jelenik meg első könyve. Mi csak annyit kérdeznénk: hogy van erre ideje?

Ez a videó 2 éve készült, Lyette akkor arról mesélt, miért pont ezt a nevet választották 16. gyereküknek:

Forrás: Dailymail