Alaposan bosszút állt szülein a rosszcsont 12 éves

Egy 12 éves, ausztráliai iskolás fiú összeveszett a szüleivel, mert azok nem akartak Bali szigetére menni nyaralni vele, pedig ő régóta erre vágyott.

A fiút annyira felbosszantotta a szüleitől kapott nemleges válasz, hogy nekiállt szervezkedni. Szülei úgy tudták, iskolában van, de nem: interneten kiderítette, melyik légitársaságnál nem kérnek szülői beleegyezést a jegyrendeléshez, aztán szépen vásárolt egy jegyet Balira. Saját pénze nem lett volna elég, de el tudta lopni szülei hitelkártyáját, azzal fizetett. A nagymamájának addig hazudott, amíg meg nem szerezte tőle a saját útlevelét, aztán összepakolt, vonatra ült, és elindult a reptérre. Az önkiszolgáló kioszknál becsekkolt, felszállt a gépre, és az összes átszállást meg tudta csinálni egyedül. A fiú azt mondja, nem is értette, miért nem kérdezik meg tőle, hogy hogy mászkálhat teljesen egyedül. Eljutott Balira, és becsekkolt egy szállodába.

Ekkor a szülők már rájöttek, hogy fiuk eltűnt, és pánikba estek. Nem tudták, hol lehet, jelentették hát a rendőrségen, és mindenfelé keresni kezdték. Végül kiderült, hogy Balin élvezi az életet négy napja. Amint rátaláltak, szülei visszavitték Sydney-be.

Forrás: 24