Szerencsétlenség felsőfokon: Csörgőkígyó és medve után cápa támadta meg

A húszéves, amerikai Dylan McWilliams nagyon szeret utazni és túrázni, annak ellenére, hogy a természet nem igazán bánik vele kegyesen.

A pechszéria évekkel ezelőtt kezdődött. 3 éve a férfit megmarta egy csörgőkígyó, ami nagyon rosszul is végződhetett volna, ám kiderült, hogy a harapás száraz volt, azaz alig volt benne méreg, így Dylan tulajdonképpen pár napos rosszulléttel megúszta a dolgot.

Dylan a kutyájával

Aztán később Colorado államban táborozott barátaival, amikor arra ébredt, hogy egy hatalmas feketemedve megragadta a fejét a fogaival, és épp magával akarja cipelni. Dylan belenyúlt a medve szemébe, amivel sikerült elérnie, hogy az zsákmány nélkül távozzon, de a fejsebét 9 kapoccsal kellett összefogni.

A fejseb és a lábán a cápaharapás nyoma

Ezek után is bátran ment body boardozni Hawaii szigetén, pedig sejthette volna, hogy most is történni fog valami. Történt is. Dylan épp hasalt a deszkán, amikor ütést érzett az egyik lábán. A kóstolót egy 2 méteres cápa harapta ki belőle, ám a férfi azonnal rugdosni kezdte az állatot, így ki tudott evickélni a partra további sérülések nélkül, vércsíkot húzva maga után. Dylan azt sem tudta, nem harapta-e le a lábát a cápa, de lélekjelenléte ismét megmentette, “csupán” egy alapos varrás várt rá a sebészeten.

Dylan mindezek ellenére nem haragszik az állatokra, úgy nyilatkozott, hogy mindig tiszteletben tartja az állatok által felállított határokat, nem provokálja őket, egyszerűen csak balszerencséje volt, de túrázik tovább.

Nem is csodálkozunk rajta, hogy mellékállásban túlélőtanfolyamokat tart.

Forrás: 444