A nap félreértése: Babának nézte a vombatot, és gratulált

Mennyire figyelmetlenül kell lájkolni és kommentelni ahhoz, hogy valaki a pontos leírás ellenére egy kölyök vombatot emberi újszülöttnek nézzen? Hát ennyire.

Adott volt egy anyuka, aki épp terhes, de ettől függetlenül rendszeresen vombatokat ment. Egyik nap egy kölyök vombatot talált az út szélén, akinek anyját halálra gázolták. A nő hazavitte a kölyköt, ápolta, készített róla fényképeket, és mindegyikhez odaírta a szövegben, hogy figyeljünk oda ezekre a vadállatokra, ne vezessünk felelőtlenül, s ha elütöttünk egy vombatot, ne hagyjuk az út szélén.

Ekkor jött történetünk második szereplője, aki nem olvasta el a szöveget, nem nézte meg alaposan a képet, csak kattintott, és nekiállt gratulálni az anyukának frissen született kisbabájához. Még azt is odaírta, milyen szép. A vérciki tévedésről James Felton író készített screenshotot:

A komment magyarul: ÚRISTEN! Gratulálok!!! Gyönyörű! x Nagyon hiányoztok már!                                S aztán a magyarázkodás az anyuka teljesen érthető két kérdőjeles válasza után: B….s, nem láttam jól, azt hittem, megszületett a babád! Annyira sajnálom! Úristen.

Forrás: Velvet