Már felajánlották a fiú szerveit, amikor magához tért a kómából

A 13 éves Trenton McKinley autóbalesetet szenvedett, s olyan súlyosan megsérült, hogy már le akarták kapcsolni az életet adó gépekről.

A fiú koponyája hét helyen tört el, miután egy utánfutó fejbe vágta, veseproblémái voltak, szívrohamot szenvedett el, úgy hozták vissza a klinikai halál állapotából. A kómában fekvő fiút végül csak gépek tartották életben, s az orvosok azt mondták a szülőknek, hogy nincs remény a felépülésre. Ám a fiúnak öt szerve is olyan állapotban volt, hogy azok másoknak segíthettek volna, ezért a szülők végül aláírták a papírokat, miszerint engedélyezik a szervadományozást.

Másnap elvégeztek egy utolsó agyi vizsgálatot, ami kimutatta volna az agyhalált, és a fiúból kioperálták volna a szerveket, ám Trenton ekkor kezdett életjeleket mutatni. A fiút így nem kapcsolták le a gépekről, és nemsokára magához is tért, ami tulajdonképpen orvosi csodának számít.  Újabb koponyaműtétek várnak rá, rohamokkal és erős fájdalmakkal küzd, de képes beszélni, járni, olvasni, matekozni, mindenki legnagyobb ámulatára.

. Ám ez az utolsó teszt életjeleket mutatott.

Forrás: Index