Már nemcsak kutyákat, de embereket is lehet pénzért sétáltatni

A Los Angeles-i Chuck McCarthy színészként nem tudott egetverő karriert kiépíteni, ezért embersétáltatónak állt.

Persze elsőre neki is a kutyasétáltatás jutott eszébe, de jobban látta, ha a vécé használatára képes emberekkel foglalkozik inkább.

Az eleinte inkább viccnek induló üzlet aztán elkezdett gyorsan kiépülni, pedig McCarthy semmi mást nem csinál, csak társaságként van jelen az adott sétálni vágyó ember mellett.

Mégis biztonságot jelent, hogy az ember nem egyedül mászkál, könnyebb is így kimozdulni, vagy a mozgásában akadályozott delikvensnek van segítsége, ha megakad.

30 perc séta majdnem 3900 forintba kerül, de a vevő dönti el, mennyi időre fogadja fel a férfit. Illetve már nem is feltétlenül őt, ugyanis olyan nagy lett az igény, hogy mára 30 embersétáltató dolgozik több, mint 15 helyszínen. Ha fel szeretnénk őket fogadni, megnézzük a róluk készült bemutatkozó videót, kiválasztjuk az útvonalat, és neten már foglalhatjuk is a szabad időpontokat.

A lényeg, hogy oldódik a magány, az elszigetelődés, az emberek nem kütyükön lógnak, hanem mozognak, és közben valós időben és térben egy másik élő emberrel alakítanak ki kapcsolatot.

Forrás: Index