Születése után ide temették el élve, mutatjuk, ki mentette meg

Matthew Whitaker nagyon szerencsés gyerek, életét tulajdonképpen Azita Milanian-nek köszönheti, aki nagyon jókor futott jó helyen.

Matthew-t 20 évvel ezelőtt, születése után néhány órával élve eltemették egy sekély sírba, kőrakás alá Altadenában, Kaliforniában, és a biztos halál várt rá, ám Azita arra futott a kutyáival, és az egyik állat észrevette a gyereket.

Azita azt hitte, egy eltemetett állatot találnak, de ahogy egyre mélyebbre ásott a földben, kiderült, hogy egy kisbaba az.

Azita akkoriban

A gyermek alig lélegzett már, Azita nem érte el a 911-et, ezért egy arra járó motorost intett le, aki elszáguldott a legközelebbi rendőrőrsre.

Azita addig igyekezett megtisztogatni és megvigasztalni a babát. Végre beértek a kórházba, ahol Matthew az ellátásnak köszönhetően túlélte az egészet, és örökbe adták.

Azita nem látta többé, ahogy az sem derült ki, ki temette el élve a babát. Matthew úgy nőtt fel, hogy nem tudta, hogy kezdődött újra az élete nem sokkal születése után.

Nemrég azonban keresztanyja elmesélte neki a történetet a kocsiban. Matthew így végre megismerhette Azitát, aki egy darabig kutatott utána, de azt mondták neki, hogy a babát örökbe adták, és nem láthatja.

Az asszony azonban reménykedett, hogy Matthew valahogy megtalálja, ahogy sorsszerűen találkoztak akkor is, amikor az életét kellett megmenteni.

Forrás: Boredpanda