Ha ezt elolvasod, nem fogod annyira irigyelni Meghan Markle-t

Hercegnének lenni nem csupán móka és kacagás. Akik szerint Meghan  csak a hatalom és a pénz miatt ment hozzá Harryhez, nem számoltak azzal, hogy ezért cserébe milyen szabályokat kell betartani annak, aki uralkodói családba házasodik.

Nem mehet egyedül sehova

Nincs olyan, hogy egyedül leugrik valahová nézelődni, vásárolgatni, hiszen biztonságára női testőrök ügyelnek. Velük kell egyeztetnie minden lépését.

Nem lehet színésznő tovább

Meghannek tulajdonképpen fel kell adnia a karrierét, nem vállalhat újabb szerepeket. A nők jogaiért gyakran síkra szálló hercegnének ez lehetett talán a legnehezebb lépés.

Nem fekhet le akármikor

A szabályok szerint senki sem fekhet le aludni a királynő előtt, mert az udvariatlanság és vétek a királyi szabályok ellen. Még jó, hogy II. Erzsébet talán már nem éjszakázik sokat.

Nincs miniszoknya, se színes körömlakk

Meghan öltözködésének is jelentősen át kellett alakulnia. Nem festheti akármilyen színűre a körmét, az elvárás az ápolt, de visszafogott megjelenés, nincs több combmutogató rövidnadrág vagy miniszoknya, sem mélyen dekoltált ruha. Még ülni is csak úgy ülhet, ha keresztbe teszi a lábait.

Nincs több szelfi, sem közösségi oldal

Miözben egy mai harmincasnak alapvető, hogy fent van a közösségi oldalakon, blogot vezet, vagy bármilyen más módon online véleményt nyilvánít, Meghan ezt többé nem teheti meg, pedig elég sikeres életmódblogot vezetett. Szelfiznie sem szabad, legalábbis nyilvánosan, de úgysincs hova feltöltenie őket.

Se szavazás, se autogramm

Hercegnéként vigyáznia kell, hogy ne írja alá úgy a nevét, hogy aláírását mások hamisítani próbálják. Így nincs több autogramm-osztogatás, akkor sem, ha emiatt a rajongók bunkónak tartják. Ennél jóval komolyabb szabály, hogy a királyi család tagjaként Meghan nem szólhat bele a politikába semmilyen szinten, még szavaznia sem szabad.

Forrás: Dívány