A legbizarrabb indokok, amiért embereket leszállítottak repülőkről

Italt akarnak felvinni a gépre, lepkéket kergetnek, vagy vitatkoznak a légiutas-kísérőkkel: ezek az emberek nem véletlenül maradtak le a járatukról.

Az egyik utas azért volt kénytelen utazás előtt távozni, mert mindenáron át akart vinni magával egy ingyen italt az első osztályról a turista osztályon utazó barátainak. Mindezt úgy, hogy a szabályok szerint egyszerre csak egy italt rendelhet.Amikor a második pohárral – amit “a mellette lévő utasnak” rendelt – elindult az elválasztó felé, hazudozni kezdett, majd akkora vitába keveredett a stewardessekkel, hogy azoknak elfogyott a türelmük.

A torta nem repül

Egy négytagú család a születésnapi torta miatt nem utazott sehová. Hosszas vita után sem tudtak megegyezni az utaskísérőkkel, hová rakják a méretes édességet a gépen, sem a fejük fölött, sem a lábuknál nem fért el biztonságosan. Végül a torta és a család is távozott még indulás előtt.

Lábak és fenekek

Az sem mindegy, hogy nézünk ki és mekkorák vagyunk, ha repülni akarunk. A 215 centis orosz röplabdás például nem tehetett arról ,hogy nem fért el az ülésben, mégis leszállították a Moszkvába tartó járatról, mert lábai akadályozták a közlekedést. Egy chicagói férfi meg azért hagyta el a gépet, mert kilógott a hátsója a nadrágjából, és felszólításra sem volt hajlandó ezen változtatni. Miután agresszív és kezelhetetlen magatartást tanúsított, végül szépen távozott a gépről.

Két őrült

Egy amerikait azért kellett leszállítani a gépről, mert kiakadt azon, hogy a stewardessek – karácsony környékén – boldog karácsonyt kívántak neki. Kétszer is! A férfi őrjöngeni kezdett, s így nem szállhatott fel vele a gép. Egy másik utas pedig láthatatlan lepkét kezdett el kergetni a Los Angeles – Honolulu járaton. Kitalálta, hogy az egyik utas zsebéből szállt elő, és addig nem nyugodott, míg meg nem kaparintotta. Miközben a pillangót kereste kissé megszállottan, furcsán viselkedett, ezért mindenki azt hitte, bomba van nála. Több sem kellett a biztonságiaknak…

Forrás: Dívány