Ez a férfi kétszer is elfelejtette a feleségét: Emiatt vannak memóriazavarai

Adam Gonzales-szel borzalmas dolog történt: akkori barátnője meg akarta fojtani egy telefonzsinórral, és otthagyta eszméletlenül a férfit. Ekkor került kómába, a mentőknek háromszor újra kellett éleszteni, és négy hónapig nem tért magához.

Az eset óta a férfit különös memóriazavarok gyötrik. Egy évet töltött kórházban, ahol újra meg kellett tanulnia járni. A férfi ezután megnősült és két gyermek apja lett, de egy nap úgy ébredt fel, hogy nem ismerte meg a feleségét, és semmire sem emlékezett közös múltjukból. Még állását is ott kellett hagynia, mert nem volt tisztában saját iskolai végzettségeivel sem.

A férfi összeszedte magát, személyi edző lett, feleségétől később elvált, majd megismerkedett jelenlegi feleségével, Raquel-lel. 2016-ban sajnos újabb memórazavar jelentkezett Adam-nél, ezt a feleségét is elfelejtette, gyerekekkel és mindennel együtt. Úgy ébredt fel egy reggel, hogy nem tudta, milyen évet írnak, mit dolgozik, hol lakik, sőt, fogalma sem volt, ki az a nő mellette az ágyban, pedig akkor már öt éve voltak együtt, és 3 gyereket neveltek.

A férfit kórházba vitték, ahol az anyja mesélte el neki az élete történetét. Miután Adam-et kiengedték, feleségével újra randizni kezdtek, de a férfinak nem sikerült vonzódnia feleségéhez, ezért szakítani akart vele. Három hónap telt el így, míg egy újabb reggelen Adam memóriája visszatért, megismerte feleségét, gyerekeit, és minden visszazökkent a régi kerékvágásba. Kivéve, hogy Adam furcsállta, milyen sokat nőttek a gyerekek, és nem tudta, melyik iskolába is kéne elvinnie őket. Mostanra normálisabban működik az agya, de három évre így sem tud visszaemlékezni, és az elvesztett emlékek között van az esküvője is.

Forrás: Index