Ilyen romantikus esküvője volt a lánynak, akiről nem tudni, meddig élhet még

Carli Hamilton izomsorvadással született, az orvosok azt jósolták neki, hogy az ötödik születésnapját sem fogja tudni megünnepelni.

Ehhez képest fiatal felnőtt lett belőle, aki kerekesszékben ugyan, de aktív és boldog életet él.

Azt nem tudni, mikor válik rosszabbá az állapota, ahogy azt sem, mennyi ideig élhet még.Carli emiatt igyekszik minden pillanatot kihasználni, ami csak megadatott neki.

Elvégezte az iskoláit, minden kerek volt az életében, de a szerelemben nem volt szerencséje. Akárkivel is randizott, mindenki nehezményezte, hogy nem tudni, Carli meddig él, lehet-e egyáltalán gyereke, és nagyon bizonytalan a jövőképe.

A sorozatos kudarcok miatt a lány elhatározta, hogy lemond a szerelemről, s innentől kezdve mindenkit kapásból visszautasított.

Carli másik városba költözött, templomba járt, ekkor ismerkedett meg Jareddel, aki ugyanúgy viselkedett vele, mint a többi egészséges emberrel. A beszélgetés után Jared három hónapon át próbált randit kicsikarni Carli-ból, de nem sikerült, a lány rettegett az újabb csalódástól.

Aztán randiztak párszor, de a dolog akkor fordult komolyra, amikor Carli újabb költözést fontolgatott. Jared ekkor vallott színt, és kérte meg a lány kezét.

Az addigra fülig szerelmes Carli igent mondott, és azóta is nagyon boldogok együtt, immár házaspárként.

Jared segít Carlinak a fürdőszobában, felöltözteti: önzetlen szeretet teljesen meghatja Carlit, aki saját bevallása szerint igyekszik méltó lenni erre.

Forrás: Femina, Carlihamilton.blogspot.com