Öt fiatal az embertelen világ ellen – A For You megjelentette első szerzői videoklipjét

Megjelentette első saját szerzői videoklipjét a For You acapella énekegyüttes. A nyár közepén megjelenő, Open your eyes című klip rámutat a minket körülvevő lélektelen világ igazságtalanságaira.

A For You énekegyüttes tagjai, Lantos Borbély Katalin, Nika Barľáková, Milan Masiarik, Emil Esso Smoliga és Andrej Mann az első saját videoklipjükben rámutatnak arra, hogy a háborúk és az embertelen pénzéhség a világ összeomlásához és romlásához vezet. A fiatal énekesek dalban mondják el a megoldást.

“Elsősorban minden embernek saját magában kell észrevennie a hibát és változtatni. Igaz csak egy csepp vagyunk a tengerben, de ha összefogunk, meg tudjuk váltani az egész világot” – tárja fel a videoklip fő mondanivalóját Lantos Borbély Katica, énekesnő.

A profi stábbal készített videoklipet Pozsonyligetfalu egyes városrészeiben forgatták.

A For You énekegyüttes öt fiatal énekes, akik úgy döntöttetek egyesítik hangjukat és hangszerek használata nélkül populáris hazai és külföldi slágereket szólaltatnak meg a capella stílusban. Sikerüket tükrözi a sok helyre való eljutás. Zömében Szlovákiában és Magyarországon énekelnek, de kapnak meghívást Ausztriába és Csehországba is. Rendszeresen koncerteznek fesztiválokon és kulturális rendezvényeken. A For You örökzöld slágereket énekel – nagyon fontos számukra, hogy a közönség minden tagja megtalálja a neki tetsző zenei élményt a színes palettán.

Az együttes eddig két önálló albumot adott ki. A We sing… For You albummal debütáltak, ezt egy karácsonyi lemez, a Merry Christmas… For You követte. Videóklipjeiket pedig a YouTube segítségével juttatják el közönségükhöz.

Korábban ezeket a dalokat láthattad a For You együttestől:

Az év gigaslágere, ahogy még soha nem hallottad – Íme a Havana ámulatba ejtő feldolgozásban

Szenzációs feldolgozás: Íme a Petróleum lámpa hangszer nélkül, öt fiatal énekes előadásában

Íme a Coldplay egyik legnagyobb slágere gyönyörű acapella feldolgozásban

Videó: Íme a Szépség és a Szörnyeteg egy fantasztikus acapella feldolgozásban

Hangolódj a karácsonyra ezzel az álomszép Jingle Bells feldolgozással!