Szakadékba zuhant kocsijával, egy hétig így élte túl segítség nélkül

A 23 éves Angela Hernandez autóbalesetet szenvedett, és a kaliforniai Big Sur tengerparti szikláiról zuhant le egy hatvan méteres szakadék mélyére.

A terepjárója roncsa mellett töltött egy egész hetet, mire kimentették. Két túrázó akadt rá a sérült nőre, akit addig hiába kerestek barátai, ismerősei.

Angeláról az utolsó felvételt egy térfigyelő kamera rögzítette egy benzinkúton, utána semmi nyomát nem találták, mintha a föld nyelte volna el. És majdnem: a szakadékban csücsülő, sérült nőt a túrázók megjelenéséig senki sem vette észre.

**UPDATE** 10:20 pm 07/13/18Angela was found about 200 feet down a cliff. Her vehicle was partially in the water. She…

Gepostet von Monterey County Sheriff's Office am Freitag, 13. Juli 2018

Angela a carmeli benzinkúttól nyolcvan kilométernyire zuhant szakadékba. Ott az mentette meg az életét, hogy kocsija hűtővizével csillapította szomját.

Please help us find Our Angela Hernandez, send us ideas and prayers as it will be a whole week tomorrow and the things…

Gepostet von Virginia Hernandez am Donnerstag, 12. Juli 2018

A túrázók megérkezésekor Angela öntudatánál volt, és a válla sérült meg. A mentőalakulatok végül kiszabadították a roncsok közül, és helikopterrel vitték kórházba.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=272805826815632&id=100022586505808

Az orvosok szerint az, hogy Angela túlélte a balesetet és az utána jövő egy hetet, maga a csoda.Eddig akárki szenvedett balesetet azoknál a sziláknál, nem került elő élve.

Forrás: 444