Szívszorító oka van annak, miért járták el 3 évvel az esküvő előtt az apa-lánya táncot

Meredith Kavanaugh esküvői fotósként dolgozik, és 2003-ban még nem volt meg az a férfi, akihez szívesen hozzáment volna. Hogy akkor miért táncolt menyasszonyi ruhában az apjával? Még valami történt 2003-ban…

Meredtih apjánál prosztatarákot diagnosztizáltak, ami nem reagált túl jól a kezelésekre. Két év múlva a rák átterjedt Lynn májára, és a végén olyan rosszul volt már, hogy csupán heteket jósoltak neki.

Meredith ekkor döntött úgy, hogy eltáncolja apjával a számára oly fontos apa-lánya táncot esküvő nélkül is, hiszen tudta, édesapja nem fogja megérni már az igazi nagy napot. Kölcsönzött egy menyasszonyi ruhát, és már kerekesszékben lévő apjával megvalósította az álmát.A férfi egész nap pihent, hogy legyen ereje a mutatványhoz, ami nagyon meghatóra sikeredett. Meredtih vasárnapra tervezte a táncot, de valamiért mégis áttette előtte péntekre.

Két nap múlva, vasárnap kora hajnalban Lynn meghalt.

Három évre rá Meredith tényleg megtalálta párját Bryan Kavanaugh személyében, és összeházasodtak. A tánc idején levetítették a 2005-ben készült videót az első és utolsó apa-lánya táncról.

Forrás: Nlcafé