Szépségversenyről kemoterápiára: Rákkal küzd a Miss Balaton versenyzője

Szűcs Adriána modell úgy járt a Miss Balaton szépségversenyén, hogy már kapta a kemoterápiás kezelést mellrákja miatt.

A 26 éves Adriánának nem az a legnagyobb problémája, hogy nem jutott be a legszebb 12 lány közé a versenyen, hiszen az egészségéért harcol.

Nagymamája is rákban halt meg, ezért rendszeresen tartott önvizsgálatot, így vette észre a csomót a mellében. A vizsgálatok kimutatták, hogy agresszív mellrákról van szó, és kemoterápiára lesz szükség.

A csomó szerencsére kisebb lett, de Adriána mindkét mellét el kell távolítani pont azért, hogy ne tudjon később visszatérni az öröklött betegség.

Kelleni fog pár műtét ahhoz, hogy a lány ismét egészséges legyen, miközben vibrálóan szép 26 éves nő, aki párjával már a gyereket tervezte.

„Amikor jött a hidegzuhany és a doktor úr elmondta a helyzetet, akkor órákig csak zokogtam. Arra gondoltam, hogy csak 26 éves vagyok, babát terveztem a párommal, még nem is éltem! Végignéztem a nagymamám szenvedését, tudtam, hogy mivel jár a kezelés. Egy napig csak kiabáltam, csapkodtam, ordítottam, bőgtem, majd arra gondoltam, minél hamarabb meg kell kapnom a kezelést” – mondta.

Adriána küzdelmét blogján követheted.

Forrás: Life