70 éve egy éjszakát sem töltöttek külön: Szerintük ez a hosszú házasság titka

A 95 éves Albert Twinley és 91 esztendős neje, Phyllis már a hetvenedik házassági évfordulójukat is megünnepelték.

A szerelmesek 1946-ban találkoztak hadseregben, és két évvel ezután házasodtak össze. Kentből Sussexbe költöztek, és hentesüzletet nyitottak. Phyllis két gyereket szült, aztán ahogy ők kirepültek, Alberttel 30 éve nyugdíjba mentek.

A házaspárt egy interjúban arról kérdezték, mégis mi a hosszú házasság titka. Azt válaszolták, hogy nincs ilyen, de abban biztosak, hogy az összetartozásukat megerősítette, hogy soha egyetlen éjszakát sem töltöttek a másiktól távol hetven éven át. Albert szerint az is segít ,hogy ők mindent megosztanak egymással, szerény életet élnek, és megtanulták elviselni egymást a nehéz időkben is.

“Nincs titok, mi csak boldogok vagyunk együtt. Nem mondom, hogy ne lettek volna veszekedéseink, de alapvetően jól érezzük magunkat együtt.” – mondta Albert.

Lányuk azt mesélte róluk, hogy szülei nem haragtartók, a fontos döntéseket mindig együtt hozták meg, s ami talán a legfontosabb, nem vesztették el a humorérzéküket, s talán ezért is élnek jó házasságban ilyen hosszú ideje.

A lapnak a lányuk is nyilatkozott, aki édesapja gondolatmenetét még azzal egészítette ki, hogy úgy véli, ez a hetven boldog év annak is köszönhető, hogy a szülei mindig együtt hozták meg a fontos döntéseket, nem voltak soha haragtartóak egymással, nem mellesleg pedig sosem vesztették el a humorérzéküket.

A párról fényképeket a Dailymail oldalán találsz.

Forrás: Velvet