Nézd meg Japán legújabb luxusvonatát!

Amikor egy Ferrari tervező úgy dönt, tesz egy kis kitérőt a vonatok világába, biztos, hogy valami nagyon egyedi születik. Japán új fényűző, alvásra is alkalmas vonata kétszintes lakosztályokkal és panorámás kocsikkal büszkélkedik.

Egy-, két-, vagy hároméjszakás jegyeket lehet lefoglalni a vonatra, ami Japán keleti részén közlekedik. 17 lakosztály, és hozzájuk  tartozó étkező, illetve társalkodókocsi várja az utasokat, no meg élő zongorajáték.

A Shiki-Sima luxusvonat mindössze 34 utast tud fogadni egy útra, és a luxuskörülmények mellett különlegesség, hogy két csillagvizsgáló kocsi is a rendelkezésükre ál, melyben éjszaka is élvezhetik az eléjük táruló égi panorámát.

A Shiki-Sima az ország keleti részén közlekedik, egy-két vagy hároméjszakás útvonalakat kínál kirándulásokkal, hogy az utasok megismerhessék a keleti régió egyedülálló kultúráját, gasztronómiáját.

Az exkluzív vonat kabinjai – pontosabban lakosztályai – a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal lettek megtervezve, hogy az utasok folyamatosan élvezhessék a száguldó panorámát.

Forrás: Dailymail